The end...

Idag när jag var i stallet och mockade av i boxarna så slog det mig att min allra sista lektion i min grupp är på onsdag, dock är det avslutningen och inte riktigt en lektion för den sista lektionen var i söndags men det är ändå med den vanliga söndagsgruppen. Den vanliga söndagsgruppen från 10.00-11.00 som jag har ridit i ända sen ridskolan startade. I sex hela år har jag nästan varje söndag gått upp klockan åtta åkt till stallet vid nio och ridigt i samma grupp klockan tio. Det är riktigt, riktigt sorgligt, jag börjar nästan gråta när jag tänker på det. Det kommer bli helt anorlunda i höst, men allting har ju ett slut. Jag kommer självklart inte försvinna från Myrby, absolut inte men de vanliga tiderna kommer vara över.

Här är några bilder från en tävling för typ fem år sedan, jag tävlade söta Mimma i tillberga.


Guess who's back

Det var ett tag sen.
Men nu ska jag börja blogga igen för nu har jag sommarlov och inget skolarbete att handskas med och så har jag fått lite klagomål och tjatningar på mig att jag ska börja blogga igen så... här är jag!
Jag har lite planer och ider som jag vill få sagt och gjort men det blir lite senare, just nu försöker jag bara komma igång.
Här har jag några bilder som jag tänker bjuda på.


Min favoritbild, så klockren!


RSS 2.0