Snart så

Nu är det inte långt kvart till 2011. Därför tänkte jag bjuda på två sista bilder 2010 och de bilderna är på mig denna dag. Jag använder de nya objektivet osh jag har inte riktigt lärt mig än vilka inställningar som passa bäst med den. Så när jag tog de här bilderna så jag inte hur det blev utan bara körde, men de här blev de bästa bilderna. jag säger det igen Gott nytt år på er alla. ♥


Nyår med Zara

Idag är det allra sista dagen på 2010 och det firades med en härlig ridtur på Zara med Maria och Helena i jätte fint väder. Allt var så perfekt, humöret på topp för oss alla även Zaras humör var glatt, blå himmel, solsken, vindstilla och glittrande snö. Jag hade dock inte med mig kameran, synd det men strunt samma. Hoppas alla får en trevlig sista dag på året och lycka till med nästa. Gott nytt år / Massa kärlek från Lisa.


Toy story 3

Nu har jag precis kollat klart på toy story 3. Den var super duper bra. den var länge sen jag grät så mycket till en film XD Jag är värkligen nördig.
Men när jag var litern så var jag jätte förstjust i gosedjur, jag värkligen älskade dem. Jämt när jag fylde år eller när det var julafton så önskade jag mig gosedjur. Jag vet inte hur många jag hade. Jag hade jämt hela sängen full, det var knappt så jag fick plats. Jag har faktiskt kvar ganska många, jag har en stor korg som är som mitt nattduksbord och i den är den proppad med gossesdjur. Jag har även en låda under sängen med några stycken i och så har jag fyra uppe på sängen.
När jag såg Toy story så tänkte jag på när man var liten och på alla gosedjuren och de gjorde att den blev så sorlig. Så jag varnar er om ni inte har sätt den, om ni hade någon leksak eller något som ni älskade när ni var små, då garanterar jag nästan att ni kommer gråta, i alla fall bli lite ledsna.
Den här filmen får helt klart 5 av 5 hjärtan!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥


zoom, zoom

Idag var jag i stallet och red Muscot. Han var super mysig som vanligt. När jag kom hem åkte jag och pappa till posten på ica för att hämta mitt nya objektiv som jag hade beställt. Det är ett canon objektiv, 75-300mm. Så det har ganska mycket zoom. När jag brovade det så var det lite skilnad med vad jag är van vid. Jag har bara använt ett vanligt standard objektiv (18-50mm), så det var lite skilnad X) Men nu ska jag titta på Toy story 3. De sägs att den ska vara sorlig, så jag får väll ha en näsduk med mig ;) I morgon är det sissta dagen på 2010. Hoppas ni har det bra. Hörs i mogon. ♥


Den brann upp

För några dagar sen så gick våran dator sönder. Den var helt död. Pappa tog den till jobbet för att få hjälp med den och de visar sig att den i prinsip brunnit upp! Den var några år så någonstans i själva datorn var det något som pajade och brann upp. Men idag så var pappa iväg och köpte en ny dator på elgiganten. Så nu har vi en toshiba någonting. Den är helt okej hitills iallafall. En helt vanlig dator bara. Fast jag hade hällre velat ha en mac. Jag har ju vant mig vid mac och jag tycker om dem mer. Men men det var ju lite panik så man får ta det som bjuds. Men nu när vi har en fungerande dator så kan jag gå tillbaka till att göra inlägg varje dag. /hoppas jag i allafall) En sak till, jag har beställt ett nytt objektiv till min kamera så jag hoppas den kommer snart :D Det var allt, ha det bra så länge. ♥


Veckans... Julklapp

Veckans... blir veckans julklapp. Den bästa julklappen jag fick var en tavla på Musse. Så här ser den ut.


Julklappar

Igår satt jag hela eftermiddagen, och kvällen i mitt rum där jag slog in julklappar till alla. Det var inte så jätte många julklappar, iallafall gemfört med förra året. Men det tog ändå lång tid för jag la ner mycket energi på att de skulle bli fina. Här ser ni två bilder av mina favorit julklappar sm jag slåg in.


Kallt, kallt

Nu sitter jag med sockor och fleacefilt runt mig, det är ju så kalt. Idag åkte jag och mamma till stallet för maria skulle hoppa och jag skulle rida musse. När vi kom till stallet var det 28 MINUS grader. Det tyckte jag var lite väl kalt. Även Musse tyckte det var kallt, när vi tog in honom så bara skakade han för han frös så. Så vi skyndade att ta av honom de kalla täckena och la på honom att fleasetäcke som de ska sitta, en fleasefilt på halsen och en på rumpan, sen hans nylagade vintertäcke. Så hade han också massa mat så han kunde äta sig varm.
Nu väntar jag på att vattnet ska bli varmt så jag kan ta en dusch. Vi har ju ett så normalt hus så på vintern måste man elda för att få varm vatten -_- Nu ska jag inte klaga det är snart sommar igen XD jag kanske gör ett inlägg senare idag där jag kanske visar mina fina julklappar som jag har slagit in ;)

veckans ... lycka

(De här inlägget skulle egentligen komma igår, men glömsk som jag är så glömde jag ju att göra det.)
Den här veckan blir det veckans lycka. Det har hänt massor av bra saker den här veckan så jag hade jätte svårt att välja den bästa, men då kom jag ihåg den här händelse och då blev det helt solklart att de var det bästa.
Denna veckas lycka var nämligen när jag red Musse i lördags. Vi red ut och red efter Happy och Dixie och de springer ju mycket fortare än Musse. Men Musse skulle skulle verkligen ifatt dem. Det var första gången han fick galoppera ute på nästan två månader så han tyckte de var jätte, jätte roligt. De var så härligt att rida honom när han var så glad. Jag älskar honom verkligen, han är bäst!
♥ ♥

hello there

Vi vann grupptävlingen!
Våran grupp van i tävlingen mot måndags och fredags gruppen :P
Tummen upp för de.

movie

Nemen titta här då, Elin och Emma gjorde en film från hoppträningen.
Lägg märke till att det blir ny flashig musik när det är jag som hoppar :P

Hopp, Hopp

Emma ( http://dreamcatcherz.blogg.se/ ) hade två bilder på mig och Murre från hoppträningen så här kommer de.

26

Mitt 26:e inlägg XD Det har gått lite framåt i alla fall. Idag har jag varigt på stan, köpte lite julklappar men fick även två tröjor av mamma. Först skulle jag få tröjorna i julklapp men mamma ångrade sig och gav dom till mig direkt som en liten belöning för mina betyg istället. Jag måste säga att jag blev ganska nöjd med mina betyg, men jag ska höja mig mer nästa termin.
När vi kom hem så äta jag lite och efter ett tag så åkte vi till stallet för det var hoppträning. Det gick faktiskt bra, det kunde självklar kunnat gå bättre men det gick bra ändå. I slutet skulle när vi hoppade bana så kom puckoLisa fram lite gran. Jag red fel bana och sen när jag väl red rätt så tänkte jag att nu jäklar ska det bli rätt, det gick bra bara det att efter hindret hör jag hur alla suckar och skrattar åt mig XD Typiskt mig att rida fel IGEN. Aja sen blev det rätt. Min kära mamma vägrade att filma och ta kort och jag orkade inte fråga någon annan, så det blev varken någon film eller några bilder. Men på måndag är det tävling och ska någon filma och ta kort åt mig!
Men här år ni en bild på Muscot iallafall.

opps

Inget inlägg i går :S Då ska jag göra två idag, men det får tyvär bli två i morgon istället. För i morgon ska jag först på stan med mamma, moster och matilda. På kvällen sen är det hoppträning. Så jag har lite mer intressanta saker att då. Ville bara till lägga att nu har jag LOV!

jahapp

Idag i skolan kollade vi på film, sen en lång lunch, lite pyssel typ och så sluta. Nu sittr jag och väntar på att the vampire diaries ska ladda lite så den inte är så seg när jag ska kolla (det är så spänande!!!). Det här är ett ganska tråkigt inlägg men jag ska nog ta andra datorna koppla in internätt och lägga in lite bilder därifrån. Men det får bli senare idag för nu ska jag kolla på the VD.

hmm, hmm

Idag var det lucia i skolan och i slutet kunde jag inte sluta att hosta, så fort jag sjöng något så började jag hosta -_- Aja det är bara en skolkör så skit samma. Efter lucian så fick vi gå tillbaka till skolan från kyrkan i kylan, jag hade ingen mössa så mina öron förfrös. Sen kollande vi på film och efter det slutade vi. Nu är det bara några dagar kvart tills det är jullov. Torsdag är sista dagen i skolan 2010!:D

Hallstahammar

Här kommer några bilder från Hallstahammar.

Veckans... låt

Varje vecka ska jag komma med min favorit låt, bild, video, blogg m.m. Jag ska göra det varje helg, så antingen på en lördag eller på en söndag. Det jag lägger upp kan vara något jag har tyckt om länge eller bara något jag vetat om i några dagar, kanske timma. Det kan vara något jag lyssnat på extra mycket, eller kollat extra mycket på under veckan. Men det kan också vara något jag absolut inte gillar. Nu ha jag en låt som jag vill dela med mig och den gillar jag. Det är Down med Jason Walker, jag har lysnat på den massor den här veckan, så jag ville dela med mig den innan jag lyssnar sönder på den.

My day

Idag har det hänt lite roliga saker. Dagen började med att jag fixade mig, åt frukost och åkte till kyrkan för att träna lucian med kören. Att sjunga är alltid kul, ni som känner mig veta att jag alltid brukar gå runt och nynna på någon låt (faktiskt så är det inte alltid en låt jag nynnar på, utan bara något jag hittar på som jag tror är en låt) eller kanske inte alltid nynna utan ofta skrika och shoa lite ej vilt. Men men de är kul det med.
Efter träningen var det tillbaka till skolan och eftersom det är nobeldagen idag så fick vi en "nobel middag" i skolan. Den nobel middagen bestod av dog lax till lunch och kladdkaka med björdbär och grädde, mumms.
Efter skolan bar det iväg till stan med Linnea för att handla lite julklappar, stackars Linnea kände sig inge bra så hon åkte hem, men jag var kvar på stan för att hitta lite saker till mig också. Det blev ganska mycket faktiskt: två tröjor, söta hjärt örhängen, ett armban, ett par bruna skor, en ring som matchar örhängena och några julklappar.
I morgon blir det stallet sen själva Lucian. Sen är det söndag, då är det ridning. Sen är det bra måndag, tisdag, onsdag, torsdag och sen LOV :D
(det blir ingen bild idag)

Tomma löften

Jag har skrivit flera gånger att jag ska bli bättre på att göra inlägg, men inte har jag blivit de -_- Så nu ska jag sätta upp ett mål att jag ska göra ett inlägg varje dag även om jag inte har något intressant att göra ett inlägg om så ska jag ändå lägga upp någonting, det kan vara bilder både gamla och nya, det kan vara någon text om något som hänt/ jag gjort, någon dikt/låt. Bara jag lägger in någonting så jag får in vanan och då kan jag sökert hitta på något mer intressant och roligt. Om jag missar att göra ett inlägg en dag så gör jag två nästa dag, så jag gör så det inte blir glapp, för då kommer det gå som vanligt, att det slutar med att jag inte gör något inlägg alls. Så nu ska det värkligen hända något. (jag ska skriva en påminnelse på min hand)

hänger inte med

Det är redan 6 december och jag har inte hunnit med någonting, tiden har bara rusat iväg. Det är massor som jag inte har hunnit gjort än, massor som jag trodde jag skulle hinna innan det blev december, men jag har inte hängt med alls. Jag kom även nys på att betygen sätts på onsdag och jag har massor med arbeten som jag tänkte göra innan dess för att få bättre betyg, men de är ju bara att glömma nu, jag får göra det nästa termin! Inte nog med att tiden bara rusar förbi i vanliga fall, jag har ju gått och blivit sjuk också så då vill tiden gå ännu fortare!! Aha så fort jag blir frisk så ska jag ta tag i att köpa julklappar, då har jag i alla fall mindre att stressa över.
Ni som är friska och krya, bli inte sjuka, i alla fall inte om ni träffar mig för jag vill inte bli smittad :P

RSS 2.0