Bildbomb på Louise


Den här då!

Nu Ella, det här måste du sratta åt.
Det är i slutet den är roligast.


XD!


Det är härligt att skratta


Det här är för er som inte gillade simon's cat.


Hoppträning


Film från hoppträningen förra veckan.
Tack Elin, Emma kanske också var med jag vet inte, men tack i sånna fall.
Här har ni Elins blogg: http://thelazyone.blogg.se/


It's FRIDAY


Den yngsta Ivemo



Visste ni att jag startade min första blogg för flera år sen, dock förstod jag den inte alls, jag kunde göra inlägg, inte så mycket mer. Den hette lillaflickanivemo, det tyckte jag var lite fyndigt, men jag har ju såklart inte kvar den. Men jag funderar faktisk på att byta namn till något som är iallafall lite mindre tråkigt än lisaivemo. Så vem vet jag kanske ändrar till lillaflickanivemo


Flower power


Dålig mobilbild, men-men


Vår känslor

När jag vaknade upp mu på mrgonen så fick jag lite vårkänslor och känner för att ta med mig solbrillor ifall solen spricker fram mer.


Ett härligt vårtecken på bild!


Hmm...

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, vad vill ni se? Vill ni se mer bilder, isånna fall vad för bilder? Vill ni ha mer inlägg om mitt vardagsliv? Vill ni ha några tips eller har ni några frågor ni undrar över? Jag vill gärna ha lite hjälp för det blir så lätt att jag låter bli att blogga då och de vill jag inte. Kommentera gärna och säg vad ni vill :)


Hopp


Från Emma (O)


Lite bilder

Här kommer en bildbomd med lite bilder från veckan.


Ja vad ska man säga...

Som ni kanske har märkt så har jag inte gjort ett ända inlägg på tusentals dagar och det finns anlednignar till det (lägg märke till gramatiken - anledningAR).
Så här är det:
Våran dator som vi hade skickat in på lagning och som sedan hade kommit tillbaka pajade ett par veckor senare. Men då hade vi som tyr var en extra darot som vi köpt när den hade pajat tidigare, så då tänkte vi att vi kunde ta den dator. Men då så pajade ju själva internätt modemet alltså själva dosan, så vi fick en ny ( vi fick doch vänta i nästan en hel vecka) och när den kom så hade de som skickade den glömt att skicka med sladar så så ringde pappa upp dem och skälde lite på dem och de ba om ursäk och skulle skicka med sladdarna åt oss också (även det tog nästa en hel vecka). När sladdarna äntligen kom och jag tänkte äntligen har vi en dator och ett internätt som funkar då kan jag äntligen göra ett inlägg i bloggen, men icke san icke, då pajjar ju såklart den lilla extra datorn!!!!
Så nu äntligen har den stora datorn kommit tillbaka från lagningen och den är så gott som ny, även internätt funkar primmabalerina just nu. Hoppas bara att lyckan håller i sig.
Som ni märker så har vi i den här familjen ett väldigt problem med våra datorer, de pajar lite hela tiden, så därför har jag nu fått en egen hårddisk där jag kan lägga alla min bilder, så de inte föjler med datorn när den går sönder.


Kattvakt åt lilla Siri


Nemen har jag shoppat?!

Japp idag har jag shoppat lite grejer. Inte så mycket men jag har inte köp något på jätte länge (forutom häst grejer och sndra små prylar)

Tjröjorna och byxorna köptes på monki och bh:n, nagellacken och body splashen från h&m.


Old time pictures

Jag latade igenom myrbys alla bilder för att jag behövede en speciell bild till en sak och så hittade jag några bilder där jag var med. Så jag tänkte dela med mig lite av dem. Här kommer de.

Jag och Anna fattade igenting vi tänkte bara på att vi skulle bli bra på bild :P


YEEEEESSS!

Äntligen är jag klar med min uppsatts, jag har stressa över den hela tiden de senaste veckorna och har inte riktigt kunnat koppla av, men nu är det bara så jävla sköt rent ut sakt! Nu ska jag bara njuta av den sista lediga tiden som är kvar innan skolan börjar!
I morgon ska jag ta det lungt och vara hemma hela dagen så då kommer jag ladda upp lite bilder och uppdatera lite. Nu ska jag kollar runt på lite bloggar sen ska jag kolla klart på due date.
Hare gutt :D


RSS 2.0