Liten söt bild

Jag ville bara dela med mig av den här bilden som jag har fått av Elin Beijbom. Jag tyckte den var lite söt när Rayson var med i bilden.


Ny dator... igen!

Vi har typ bara haft våran dator i en månad och den har redan pajat! Pappa har tagit in den på lagning nu så den blir väll klar om några veckor. Men i den här familjen så funkar det inte utan en dator så pappa köpte en ny idag också. Det är en mini PC så den är pytte liten, men det var den biligaste. Så den här datorn ska mamma och pappa ta sen så får jag ooch Jesper den stora. (altså den som är på lagning) Men, men nog om tråkiga saker här kommer en bild av Emma Olofsson från i fredags så det var Pay & Jump.
 


Veckans... Mest puckaste

Det här veckans mäst puckaste var när jag raderade alla bilder på kameran, där hade jag jätte många och bra bilder. Jag hade massa på när Emma red Dixie och hon gick jätte bra, jag hade på när jag red Happy som Emma A tog och massa andra söta bra häst bilder!
 


Tjoho

Bilder från stallet idag.


Nej nej nej !!!

Idag var ju jag i stallet och tog lite bilder och så. Vissa blev faktiskt ganska bra. Så sätter jag mig me dkameran i soffan och ska kolla igenom alla och jag vet att det är en hel del dåliga så jag ska gå in och trycka så man kan ta en i taget, men tror ni inte jag kollar upp på tvn och inte tänker på vart jga trycker. SÅ jag råkade RADER ALLA bilder. Trevligt va!! -_- Så typiskt mig!

Jag är så arg på mig själv!


The stabel

Idag ska jag ut till stallet för att mysa lite, ta kort och slappna av. Jag behöver få en lite paus från allt skol arbete. Ni komer antagligen få bilder från stallet senare idag eller typ i helgen, de beror på hur mycket arbete jag har kvaar att göra idag.


god morgon

SÅ här tidigt har jag nog aldrig gjort ett inlägg. Nu äter jag frukost och försöker vakna till lite med lite musik. Ska snart gå till bussen så jag måsta äta lite fortare. Ha en bra dag. ♥


Three old pictires

Jag och Muscot.

Emma och Dixie.

Ella, Emma F och jag.


Veckans... Tips

Jag här lärt mig ett jätte bra tips för att få mjuka läppa. Man borstar på dem. När man gör det så tar man bort döda hudsäller och då blir jätte mjuka. Så om ni vill ha mjuka läppar ta då som vana att varje gång ni borstar tänderna så borsta lite på läpparna också. Jag har gjort det några gånger nu och de blir värkligen mjuka ;)


Lögner och besvikelse.


Ösby

Jag var ju på ösby naturbruksgymnasium och kollade på öppet hus. Jag måste säga att jag är lite besviken, det var inte alls som jag hade väntat mig. Jag vill ju gå rid inriktning och det värkade inte alls så bra. De fick rida en gång i veckan och då var det inne i sala på sorf, så det är inte äns på skolan. De hade dåligt med personal och det var så stort eftersom det var flera olika linjer också. Det fanns bygg, smådjur, lantbruk, häst (trav eller ridning) och några fler, så det var stort. De som går där har det säker jätte bra och kul, men det var inte riktigt nått för mig.


No new header.

Det blev ingen ny header. Jag hade fått två av Emma (Olofsson) men de var för små :( Tråkigt, men så här såg den andra ut.


Friday today

Jag kan böra att sägga att jag blöder näsblod. Jag gör ofta det när jag har sovit för lite och det blev ju inte så många timmars sömn inatt så inte så konstigt. I morgon är det lördag och lördagar brukar alltid betyda stallet. Men eftersom det är dacks för mig att välja gymnasium snart så ska jag åka till Ösby på öppet hus och kolla. Så då kommer inte jag hinna till stallet, men Emma (Andersson) ska ta hand om Musse åt mig. Så hoppas det går bra. Ta med massa godis till honom Emma, ta hand om honom väll och hälsa från mig ;)


Här är jag igen :P

Det blir inga inlägg så ofta nu när jag har så mycket skolarbete. Egentligen har jag en sak som jag skulle behöva gör ai engelskan nu, men det tänker jag faktiskt skita i. Jag satt nämligen hela dagen igår med kemi, från när jag kom hem tills sent på kvällen tills jag kände mig nöjd och var helt slut. Så nu tänker jag ta det lite lugnt. Jag kom hem för ett litet tag sen från öppet hus på Hamre.(västerås ridgymnasium) Det blir ju snart dags att välja, jag har varit på strömsholm redan och ska till ösby och kolla på lördag. Hälst vill jag gå på strömsholm, men vi får se hur det går.
Jag har fått en ny header av Emma (http://dreamcatcherz.blogg.se/) som nog ska fixa efter det här. Så har det bra, ses förhopningsvis snart ;)


(Den här fick jag också av Emma)


Veckans... Bästa och Sämsta

Ja vad ska man säga, jag är sen igen. Men jag tänker andra på reglerna lite grann. Jag har ju bestämt att varaje söndag ska jag lägga upp en veckans...  Men eftersom jag nästan alltid är sen med den så bästämmer jag att jag även kan lägga in det på mådag dagen efter. Så här kommer då igentligen förra veckans... Bästa: Hoppträningen, det var en bra övning för mig och Muscot och den var jätte roligt. Sämsta: Allt skolarbete, att skolan har börjat är väl okej, men att vi har fått så himmla mycket arbete att göra är inte så kul.


Jag försöker ha ett liv, men de förstör !!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKRIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag vet att jag inte uppdaterat ett dugg typ. Men de är för att jag inte har kunnat setat vid datorn någonting, eller jag satt vid den en gång för att bäställa mobil, men mer har jag inte haft tid med!!! Det är allt jävla ARBETE! Dem tar livet ifrån en när dem proppar i en så mycket arbete!! Vi började skolan i tisdags och tänkte att den här veckan kommer bli slapp, för vi har ju bara börjat. Men nej,nej dem tänker istället att nu har dem haft sitt rologa nu ska dem få känna på lite press och stress!! Min hjärna har gått på högvarv varje dag sen vi börja. Kemin måste vara klar på torsdag, so:n på måndag, hemkunskaps läxa till tisdag, eng läxa till torsdag + redovisning. Musik uppgift, idrotts uppgift. Matte prov nästa vecka. Sv klart nästa vecka och veckan därpå. +++ att de nationellaproven börjar snart, första två vecka 6!!! De vill värkligen göra oss galna!
Så förlåt så hemskt mycket, men jag hoppas ni förstår och inte ger upp erat kollande på min blogg. Jag ska försöka bli klar med allt arbeta så fårt som möjligt så jag kan få lite fritid och blogg tid också!



oj nej. Dåligt, dåligt!

Jag glömde att gör veckans... i söndags !!!!! :S:S Dåligt,gåligt,gåligt. Men eftersom jag inte gjorde det så ska jag göra två stycken veckans... nu på söndag istället. Jag gjorde till och med andra inlägg i söndags, så jag kan inte skylla på att jag inte han eller nått sånt. Får försöka bli bättre på det. Jag ska skriva påminnelser på mobilden så jag verkligen inte glömmer!!

Koder, siffrer, bilder

Nu har jag ny header som jag fick av Emma. Eftersom jag fick en ny hader så var jag ju tvungen att ändra lite färger också så det passade ihop lite bättre. Hoppas det blev bra, för det är ju trotts allt ni som ser den hela tiden och inte jag. Men jag hoppas det är bra nu, för jag är så trött på alla dessa koder och siffror som ska var på oloka ställen för att det sk abli rätt. jag vill inte se den där kodmallen på att tag nu! Men Men, det är sånt man får räkna med när man har blogg, och jag vill ju ha lite fin design i alla fall nu med tanke på att min statestik har höjt sig en aning :) Det känns lite mer peppande att gör inlägg när jag vet att det är lite fler som kollar på dem. Nog pratat (eller skrivet). Här kommer lite ovisade hästbilder.


Hopp med Muscot


Vilken lektion

Ja det hände ju lite grann på lektionen i alla fall. Fast det var ändå roligt. Vi red barbacka och jag red Muscot. Först red vi ut, sen in i ridhuset och jobba dem lite. När vi red ut, så ramlade både jag och Clara av, Jido bockade i nerförsbacken och Muscot vet jag inte vad han gjorde, men jag hammnade i snön, så något gjorde han. Han var på ett väldigt bus humör, bocka, ner i diket och få panik över att han är i diket XD Ja och det var bara jag, Zara hade ochså lite bus i sig, lite ilska också för hon sparkade dixie. Aja, när vi var i ridhuset så gick det bra i alla fall.


2010

2010!

1. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja, faktiskt ^^


2. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej


3. förlorat någon som stod dig nära?
Nej, men de var nära.

4. Vilka länder besökte du?
Stor britanien/england :D



5. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? 
En egen häst :/ Fast hällst Musse och Muscot!


6. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
7:e Mars, då bar det av till England :P

7. Vad var din största framgång 2010?
Det var väll skolarbetet och alla redovisningar.

8. Största misstaget? 
Jag gjorde nog inget stort, bara massa små vardags misstag ;P


9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har faktisk varit sjuk ovanligt mycket för att vara mig :O och stuka fötterna -_-

10. Bästa köpet?
Det var nog min kära Fideli (min kamera)


11. Vad spenderade du mest pengar på?
Sånt jag ville ha ;)


12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
England, ridlägret och hästarna, Musse väldigt mycket.


13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
oj, jag började lussna på så mycket 2010. Men bandet Paramore började jag lyssna på det året mycket, så de kommer jag nog komma ihåg från 2010

14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare, mycket gladare :D


15. Vad önskar du att du gjort mer?
Spenderat mer tid i stallet och rört mig mer.

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
Lata mig.

17. Hur tillbringade du julen? 
Somvanligt, först farmor/farfar sen moster och kusinerna.

18. Blev du kär i år?
Japp, fast inte någon människor ;P

19. Favoritprogram på TV?
Vampire diaries och Glee! Fast även so you think you van dance :P


20. Bästa boken du läste i år?
Harry Potter böckerna!!

21. Största musikaliska upptäckten?
Massa nytt.

22. Något du önskade dig och fick?
Tavla på Musse!



23. Något du önskade dig men inte fick?
Egen häst XD

24. Årets bästa film? 
HARRY POTTER OCH DÖDSRELIGERNA!! Fast toy story var också bra.



25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? 
Skolan, hem, få presenter av familjen sen kom släkten.

26. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Bekväm

27. Vad fick dig att må bra?
Stallet, hästarna, men mäst Musse!


28. Vilken kändis var du mest sugen på?
Inte riktigt nån, men Robert Pattinson, jag menar vem gillar inte honom XP

29. Vem saknade du?
X när jag mäst behövde dig var du inte dig själv.

30. De bästa nya människorna du träffade?
Lite folk i englnad och spanjorerna som var där, jag gillade dem skarpt :P Även ridläger tjejerna och så Clara som kom till gruppen. Så mycket mer nya människor mätte jag inte :P

31. Övrigt.
Jag klippte av det långa håret, och ångrar det inte ett dugg, Visst kan jag sakna håret lite då och då, men jag ångrar mig ändå ett endaste dugg!! ^^

Ella, Jolle, Musse, Mössa


Sorry Ella, jag var bara tvungen att ta den bilden också.


Busen

Musse, min lilla bus. Fast han var inte så busig när vi släppte honom i ridhuset, han tyckte de fanns viktigare saker att ha för sig, som tex tigga morot av mamma. Men han är ändå min lilla Mussebus. ♥


Här hände det mycket

Jag var lite trött på den gammla designen och speciellt headern, den var lite för höstig. Så nu har jag suttit i flera timmar med det är och jag kan säga att min hjärna pallar snart inte mer dator! Men säg gärna vad ni tycker om bloggen nu. Jag har för det mästa bara bytt färg på allt och lite annat smått, så den funkar likadant. Nu ska jag äta något sen gå och borsta tänderna. Då säger jag väll god natt till er nu. God natt! ♥


Mimmi hjälm

Jag hittade en bild på min hjälm som jag hade för några år sedan när jag va Mimmi på maskeradhoppningen.
Visst är den fin.


Nu jäklar!

Jag är på ett jätte fota hästar humör just nu! Så jag har bestämt mig för att ta med de blå benlindorna som har legat på hyllan i förådet i över ett år och äntligen andvända dem. Eftersom min kära Musse inte är helt prima än så vågar jag inte jobba honom något hårt. Så på lördag bli det mysiga bilder istället. Hoppas jag i alla fall. Jag har en ide framför mig om hur det ska bli, men allt kan hända, så jag ska inte säga hej än. (Måste bara säga att, det var Emma som fick mig att komma ihåg de där benlindorna, så tack för det)
Ha det bra, ses nog i morgon :)


Jahapp

Jag vet inte riktigt vad jag ska sriva om nu, för jag hade planerat att jag skulle lägga in massa bilder nu. Maria skulle nämligen hoppa idag så jag tog med båda kamerorna för jag tänkte ta massa kort och film när hon hoppade. Men Helena som äger Muscot sa att hon var tvungen att jobba så hon skulle inte hinna rida Muscot. Då frågade hon om jag ville det. Självklart så ville jag ju rida, det säger man ju aldrig nej till. Så det blev varken någon film eller några kort men, men. Jag kan iallafall bjuda på an bild med mig och Zara, inte för att det gick så bra när jag red, men jag bjuder på den iallafall. (Elin typ tvingade mig)


Pony in pictures


Doris och Tiger

I söndags så åkte jag och Emma till min farbrors hus för att ta hand om derar katter eftersom han och hans sambo är i Tailand. Katterna är inte äns ett år och de heter Doris och Maggan, men jag visste inte vem som var vem så vi kallade dem för Doris och tiger istället. Jag säger bara hyper katter! De sov typ aldrig, bara sprang runt som galningar och tog massa saker. Jag kom på Doris med att äta på min macka. Men man kunde ändå inte bli riktigt arga på dem, de är ju så små och sjukt söta. Den svarta kallade vi för Doris och den andra för Tiger.


Veckans... Sak

(Nu är jag en dag sen med veckans... igen. Dåligt av mig, men jag kunde faktiskt inte hjälpa det. Jag var var nämligen kattvakt med Emma till min farbrors katter. Deras dator var inte i kopplad så då hade jag ingen dator att gör ett inlägg ifrån)
Veckans... är en sak och det är mitt nya objektiv. Jag gillar det inte jätte mycket men jag måste säga att jag gillar det mer och mer ju mer jag använder de. Vill ni veta mera om själva objektivet så kan ni kolla på inlägget som heter zoom, zoom.
Här har ni lite exempel bilder som jag har tagit med den.




RSS 2.0