Paus

Som ni kanske märker så bloggar inte jag så mycket längre. Men jag har inte riktift inträsset fördet längre och så har jag en hel del skolarbete som ska prioriteras också. Jag fick nämligen min premliminära gymnasie intagning idag och jag kom i på strömsholm så nu måste jag värkligen plugga det sista till sommarbetygen för det är de betygen som gäller!
Så jag har bestämt mig, jag ska inte ta bort bloggen men jag ska ta en paus från den. Jag kände att jag var tvungen att skriva det så alla andra inte fattar varför jag aldrig uppdaterar.
Jag kommer blogga igen, så småningom men räkna ingenting från mig iallafall den här månaden.
Jag bjuder på en bild från arkivet :D
Tack alla ni som inte svikit mig även fast jag inte uppdaterat så bra!


Sugen på film

Det är en massa filmer jag vill sen nu och en massa serier, men jag vet att jag inte riktigt hinner och det gör att det känns ännu mer frustrerande och gör bara att jag vill se dem ännu mer.
Tex: Black Swan, Love and other drugs, 90201 säsong 3, ponnyakutens senaste två avsnitt, Burlesque, glee säsong 2 från början och många fler.
Men det är snart påsklov, hoppas man kan sladda av lite då.


Lyssna


Lyssna på de här låtarna, de är mina favoriter för tillfället!


Ridprov!

Förlåt för dålig uppdatering, jag har varit lite upptagen.
Men jag har en sak att säga er. Idag, eller om tjugo minuter ska jag åka till strömsholm ridgymnasium för att göra mitt ridprov. Jag fick brev från dem i torsdags där och idag åker jag dit. Jag kommer sova där och i morgon alltså på måndag morgon kommer själva ridprovet att vara. Då rider man i en och en halv timme med två olika hästar, de kollar hur bra grundsitts man har. Så nu är jag lite nervös, eller inte bara lite  jag är ganska så närvös, men jag är ändå glad :D


RSS 2.0