Simon's cat !!

Ni måste kolla, den är så rolig. om ni går in på hans youtube kanal så har han flera filmer coh de såste ni också kolla in. Jag kan inte sluta garva när jag ser dem, de är så bra. Det här är så min humor.
XD

 



XD ♥


lalalalala

Kom inte på någon bättre rubrik. Har nyss kollat på The VP och kolla egenom kusinens blogg. Snart sk avi åka till moster och få lite mat sen blire att plugga!
Ha det så bra.
Puss.


Idag

Idag red jag Musse och Dixie för Emma ska åka skidor. Filmkameran blev med för jag böver film till min musik uppgift, men när jag ända hade film från idag så gjorde jag en. Här är den och ni får ursäkta den klassiska musiken men det är det ända jag har på datorn just nu.


Justin Bieber blogg

Den här lappen så jag satt uppe på icas anslagstavla i skultuna.
Jag tyckte det var lite gulligt, de står värkligen för att de är Justin Bieber fans. Jag själv är inget Bieber fan men jag har inget emot honom häller. Här har ni lappen. 


Jasså

Igår fick jag reda på att jag har facebook på min mobil och även att jag kan gå in på blogg.se. Det är så trevligt när man hittar ny saker. Jag försökte göra ett inlägg men det gick så segt så jag han bara ladda upp en bild. Men ni kan få se den bilden nu istället. Det är bara en mobil bild som jag ville lägga upp för att prova.


Marabou

Igår gick  jag in på marabou.se för jag skulle läsa om hur mycket av deras choklad tillvärkas i sverige och vart rästen tillvekades och jag hittade inte det någonstans så istället mailade jag dem på samma sida. Så fick jag svar från dem idag där de skrev att de var jätte glada att jag mailade dem och de gav mig en länk där jag kunde läsa om det, det var bara det är de länka till marabou.se. Hur dum får man bli, jag frågade ju dem för att det inte stod på hemsidan! Nästan samma sak hände när jag mailade dove förra året för jag ville veta var deras shampoon tillverkades och den som svarade hade inte en aning.

Söker jag rosor finner jag snö
Söker jag snö finner jag rosor
Söker jag ingenting finner jag både rosor och snö

Ungifär så känns det.

 


Shopping

Igår åkte jag och mamma till erikslund där vi gick in på Hööks, nisses och media markt. Drä köpte jag ett par ridbyxor (gråa, jätte sköna), hanskar (också jätte sköna), en bok (spänst och harmoni), ett doftljus (doftar godis) och en kamera väska med många bra egenskaper.

Jag MÅSTE plugga nu!


Veckans... kallaste

Den här veckan har det varit så kallt, speciellt i slutet av den. Det mästa kalla var på hoppträningen då det var typ -20 grader kalt och jag fick sitta och skritta jätte länge för att vänta på min tur. Jag hade absolut ingen känsel i fingrarna och fötterna. Det var jätte kalt :l

Hemma Emma

Nu sitter jag vid Emmas dator medans hon spelar spel på min mobil. Det var hoppträning i fredags och efter det skulle jag egentligen sova hos henne men jag kännde mig inte så bra så jag sov hemma. Men jag sover hos henne idag i stället. Vi har nyss ätit tacos som vi själva har gjort och snart ska vi kolla på film, Peter Eriksson. Det har inte kommit så många inlägg från mig under veckan och det kommer inte komma så många nästa vecka häller men det är för att jag har så mycket arbete som måste bli klart innan lovet. Nu ska jag leda på en bild bland Emmas alla tusentals bilder och se om jag hittar något bra att dela. Hare gutt.♥



Haha :P


Plugg, plugg!

Plugg hit och plugg dit. Det ända jag har gjort idag ända sen jag kom hem är att plugga äta plugga äta lite till och plugga ännu mer. Så nu tar jag en super kort paus för jag måste göra min engelska också. Men, men jag överlever, det är snart lov. Har inte så mycket mer att säga så här får ni två tröjbild på Rayson.

Söta Ray ♥


Nytt hår

Jag klippte mig förra veckan men blev inte alls nöjd, så jag klippte mig i igen och nu är jag jätte nöjd. Det är kort men jag gillar det skarpt. ♥


Jolle

Emma O ( http://dreamcatcherz.blogg.se/ ) gjorde en film på mig och Jolle som hon la ut på min youtube. Tack Emma och så även tack till Ebba ( http://myyhran.blogg.se/ ) som filmade.



Tusen gånger starkare

Nu läser jag det jätte bra boken tusen gånger starkare. Den är jätte bra och jag vill värkligen se filmen, jag tänker köpa den men jag vet inte om den har kommit ut än. Om det är någon som vet om man kan köpa den redan nu, vill ni vara snälla och säga det i en kommentar eller så :)


Veckans... Låt

Det här låten är så bra, jag har lysnat på den typ hela veckan. Det är Jar of heart av Christina Perri. Den blev känd genom so you think you can dance, så därför är det med massa dansare i musikvideon.
Här är den.


Dagens ridning

Idag på lektionen hade jag Jolle. Han är ganska lite och jag vet att jag är lite stor på honom, men det gick bra och han var ju så rolig att rida. Jag tog med kameran och tvingade pappa att fota men han tyckert det är så trokigt så Helena (Emma O:s mamma) var snäll och tog kort. Det blev inte så många bilder, mäst på Mamma faktisk, men det var jätte snällt av henne att ta kort så jag ska absolut inte klaga.



Maskerad

I höstas var det maskerad hoppning i stallet. Det var inte så jätte många som var utklädda, men några och jag var en av dem. Jag skulle föreställa en bonde och Muscot skulle vara mycket skitigare och ha massa hö i svansen och manen, men allt gick bort. Här har ni några bider. Bilderna är tagna av Sara Kågerud.

Här kommer lite andra.


stallet, barbacka och baka

(Detta inlägg skulle egentligen läggas ut i går, men det krånglade) Idag red jag ju både Musse och Muscot. Musse red jag inte så mycket men Muscot satt jag och jobba ihop en del, han gick faktiskt väldigt bra. Det går bättre och bättre för varje gång, synd bara att jag inte kan ha honom på torsdagar eller lördagar. Jag har inte bilder från när jag red, men jag har lite som Elle tog med min kamera i slutet då sadeln hade åkt av. Nu sitter jag här och diggar musik från spotify som jag längtat så länge efter och det luktar gått i hela huset för jag har bakat. Bra gjort av mig tycker jag. (Egentligen fuskade jag, det var en färdig mix som jag bara behövde lägga till vatten i och ställa in i ungnen)


Jag gillar inte min hjälm, den har blivit totalt missfärgad.


En häst till

Idag ska jag ut och rida Musse som vanligt. Men Maria ringde nyss och sa att Helena modde inte så bra så jag ska rida Muscot också. Men det är inte mig emot jag älskar de båda.


Nytt skrivbord

Mamma köpte mitt efterlängtade skrivbord i går. Jag gillar det jätte mycket, det är jätte mysigt att sitta där. Dessutom har jag världens skönaste trästol till som är lite över 100 år gammal.


det är inte så pjokigt att åka skolbuss


Japp, det är sant. jag behövde inte gå i skolan idag för bussarna kunde inte komma. Så det blev att sitta hemma och softa istället.


Vem vill inte ha sommar, åtminstånde vår?

Hörde att det skulle komma mer snö i morgon! Jag vill inte ha mer snö, nu får den försvinna. Det är visserligen bara februari men ändå. Jag är trött på den här vita massan jag vill få in lite färger i vardagen. Det blir inte bättre för att man plågar sig med härliga varma bilder häller. Jag vill kunna gå på gräs!


Zumba

Idag har jag dansat zumba. Det var jätte kul och jätte jobbigt. I morgon ska jag även dansa ragga men sen blir det inget mer, jag sattsar mer på ridningen och dansar bara för att det var en kul grej ;)  Nu blir det att kolla på sytycd.


Just dance

Jag är så dans sugen hela tiden och det är bara för att jag kollar på so you think you can dance XD Det är jätte kul! Jag kollar på avsnitten från 2010 och jag vill så gärna att det i år ska börja! Det är ortåligt roligt att kolla på :D


No place like London

I have sailed the world
beheld its wonders
from the dardinells,
to the mountains of Peru,
But there's no place like London!
I feel home again...
I could hear the city bells ring...
Whatever would I do?
No there's...

No place like London...




Dags för revansch!

Jag känner mig så peppat till massor nu. Jag känner min ostoppbar och revansch sugen. Det har varit lite jobbigt den senaste tiden och igår hade jag en så dålig dag. Men nu känner jag bara att nu jävlar nu får jag ta lite plats och ta fram den riktiga Lisa Ivemo med självförtroendet på topp. Nu ska jag minsann visa allt och alla vad jag går för. Det är mycket som har hänt och ska hända i år så det är bara att kämpa på för det jag vill!
Inget kan stoppa mig nu!


Stylisterna

Nu kollar jag på stylisterna med min kära broder. Han är ju väldigt mode intreserad så det är värkligen ett program för honom medans jag däremot har på mig det jag tycker är bekvämt och enligt mig snyggt, men det är ändå kul att kolla på det. Om ni vill veta vad stylisterna är så är det ett program där det är 10 ungdomar som tävlar om en praktik plats för Sofia i tidningen Sofias mode. Om ni är intreserade så kan ni kolla på det på tv5 play.


RSS 2.0